Τεχνική υποστήριξη

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΜΩΝ

Υποστήριξη για δημόσιες υπηρεσίες και νομικά πρόσωπα. Αν χρειάζεστε βοήθεια ή αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κάποια εφαρμογή της Alfaware, στείλτε μας μήνυμα μέσα από την φόρμα εξυπηρέτησης. Μπορείτε ακόμα να μας γράψετε παρατηρήσεις ή προτάσεις που θα χαρούμε να ακούσουμε για τις επόμενες αναβαθμίσεις.

Στείλτε μας ενα μήνυμα
Απομακρυσμένη υποστήριξη

Απομακρυσμένη σύνδεση

Είτε είστε ιδιώτης, είτε επαγγελματίας, εμείς είμαστε εδώ και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε γρήγορα και απλά, μέσω του διαδικτύου. Κατεβάστε την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης στον υπολογιστή σας και με μια απλή κίνηση, θα είμαστε στην διάθεση σας για να λύσουμε κάθε σας πρόβλημα.

Ζητήστε τεχνικό
Τεχνική υποστήριξη

Στείλτε μας ενα αρχείο

Αν χρειάζεται να μας στείλετε ένα αρχείο όμως δεν γνωρίζεται πως ή είναι αρκετά μεγάλο για το στείλετε σε email, έχουμε την λύση. Μέσα από την σελίδα μας μπορείτε να μας στείλετε αρχεία απεριόριστου όγκου χωρίς λογαριασμούς ή περίπλοκες διαδικασίες. Έτσι απλά με μια κίνηση!

Ανεβάστε ενα αρχείο
Τεχνική υποστήριξη

Σύνδεση συνεργατών

Αν είστε συνεργάτης και θέλετε πρόσβαση σε αρχεία και πληροφορίες δεν έχετε παρά να δείτε την νέα μας σελίδα. Εκεί θα βρείτε όλα όσα χρειάζονται για να εγκαταστήσετε τις εφαρμογές μας. Για να συνδεθείτε χρειάζεστε ένα κωδικό που θα πρέπει να σας δοθεί από τεχνικό της εταιρίας μας.

Συνδεθείτε απο εδώ