• Κανένας συμβιβασμός στην ποιότητα των υπηρεσιών

MINOS Hybrid Backup System

Ανακαλύψτε το πλήρες ολοκληρωμένο σύστημα μας για την προστασία των δεδομένων σας

Επικοινωνία

Επωφεληθείτε από τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει το σύστημα μας

Παράλληλο Backup με Disaster Recovery

Δυνατότητα παράλληλου backup εντός και εκτός του χώρου σας με γρήγορο disaster recovery και προσωρινό ανέβασμα server σε περίπτωση που πέσει ένας server σας. Όλα διαχειρίζονται πλήρως από το σύστημα μας. Τα δεδομένα κρατούνται κρυπτογραφημένα και εκτός του χώρου σας, έως 5 ΤΒ στο βασικό πακέτο, με δυνατότητα επέκτασης ανά 5ΤΒ και το όλο σύστημα παραμετροποιείται και λειτουργεί με την ελάχιστη παρέμβαση χρήστη. Επίσης, παρέχεται η πρόσθετη δυνατότητα εσωτερικών e-mail με e-mail server.

Προηγμένη Διαχείριση Ασφαλείας

Το λογισμικό μας αποτελεί τον πυρήνα του εξειδικευμένου μας συστήματος ασφαλείας. Αυτό το προηγμένο λογισμικό συντονίζει και διαχειρίζεται όλη τη διαδικασία του συστήματος αντιγράφων ασφαλείας και της προστασίας του και του e-mail server που σας παρέχουμε. Από την δημιουργία των αντιγράφων ασφαλείας μέχρι την αποθήκευση, τον συγχρονισμό και την ανάκτηση των δεδομένων σας, αυτό το λογισμικό σας παρέχει τον απόλυτο έλεγχο και ευελιξία.

Αξιόπιστο Backup & Προστασία

Με την εγκατάσταση του συστήματός μας, αναλαμβάνουμε επίσης το backup των δεδομένων σας χωρίς να απαιτείται επιπλέον ασχολία από εσάς. Αναγνωρίζουμε την αξία της επιχείρησης σας και τη σημασία της ασφάλειας των δεδομένων σας, γι’ αυτό αναλαμβάνουμε την προστασία και την διατήρηση τους με τον πιο αξιόπιστο και αποτελεσματικό τρόπο.

Ολοκληρωμένη διαχείριση

Το λογισμικό μας διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες του συστήματος σας. Από την εκκίνηση και παραμετροποίηση των αντιγράφων ασφαλείας μέχρι την προβολή και επαναφορά των δεδομένων, έχετε τον πλήρη έλεγχο στα χέρια σας.

Προστασία του e-mail server

Εμπιστευτείτε μας την ασφάλεια των επικοινωνιών σας με το ενσωματωμένο σύστημα αντιγράφων ασφαλείας του e-mail server. Όλα τα μηνύματα και οι επαφές σας προστατεύονται με ισχυρή κρυπτογράφηση και αποθηκεύονται ασφαλώς στο εσωτερικό μας σύστημα.

Ευέλικτη επιλογή ανακτήσεων

Το λογισμικό μας παρέχει διάφορες επιλογές ανακτήσεων δεδομένων. Από την ανάκτηση ενός αρχείου ή φακέλου μέχρι την επαναφορά ολόκληρου συστήματος, μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο ανακτήσεων που σας ταιριάζει καλύτερα.

Ολοκληρωμένη Ασφάλεια Δεδομένων και Εσωτερικού Email με Παραμετροποίηση και Αυτοματισμό

Το σύστημα εγκαθίσταται σε σύστημα NAS της Synology τοπικά στον πελάτη και συγχρονίζεται μέσω διαδικτύου, με NAS  της εταιρείας μας όπου διατηρούνται κρυπτογραφημένα τα δεδομένα του πελάτη

  • Αξιόπιστοι και γρήγοροι διακομιστές

  • Παρέχετε φιλοξενία χωρίς προβλήματα για τα δεδομένα σας

  • Υποστήριξη 24/7

Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες

Σύστημα διασφάλισης δεδομένων backup

Παράλληλο Backup

Δυνατότητα παράλληλου backup εντός και εκτός του χώρου σας.

Disaster recovery

Γρήγορη ανάκτηση δεδομένων από καταστροφή (disaster recovery).

Προσωρινός Σέρβερ

Δυνατότητα προσωρινού ανεβάσματος server σε περίπτωση που πέσει ένας server σας.

αποκλειστική υποστήριξη

Εύκολη διαχείριση μέσω του συστήματός μας.

Κρυπτογραφημένο Backup

Τα δεδομένα κρατούνται κρυπτογραφημένα εντός και εκτός του χώρου του πελάτη, έως 5ΤΒ στο βασικό πακέτο, με δυνατότητα επέκτασης ανά 5ΤΒ και το όλο σύστημα παραμετροποιείται από εμάς και λειτουργεί με την ελάχιστη παρέμβαση χρήστη.

Email Server

Επίσης παρέχεται η πρόσθετη δυνατότητα e-mail με εσωτερικό e-mail server.

Ανεβάστε την επιχείρηση σας σε νέα ύψη

Αξιοποιήστε το λογισμικό μας ως τον πιο αξιόπιστο και εύχρηστο σύντροφο για την προστασία των δεδομένων σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα και να ξεκινήσετε την απόλυτη ασφάλεια για την επιχείρηση σας!

Επικοινωνια