Με μια ιστοσελίδα

Με μια ιστοσελίδα

ΕΞΕΛΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Και δώστε της άλλο αέρα...

Πατήστε εδώ

Όμορφες, ζωντανές ιστοσελίδες

Δεν είναι μόνο το σωστό και καλογραμμένο περιεχόμενο σημαντικό. Σημαντικό είναι η περιήγηση του χρήστη να είναι εύκολη, όμορφή και διασκεδαστική. Για αυτό φροντίζουμε εμείς! Χρησιμοποιώντας με προσοχή όμορφες και καλά προσεγμένες εικόνες και την σωστή σχεδίαση, ομορφαίνουμε την ιστοσελίδα σας.

Δώστε μια νεανική και γεμάτη ενέργεια εικόνα στην ιστοσελίδα σας χωρίς να χάσει το χαρακτήρα και την αξιοπιστία της. Κάντε την περιήγηση του χρήστη μια όμορφη γεμάτη ενέργεια εμπειρία ώστε να είστε σίγουρος ότι θα θέλει να σας επισκέπτεστε ξανά και ξανά.

Φροντίζουμε ώστε η ομορφιά και ο όγκος των δεδομένων στην ιστοσελίδα σας να βρίσκονται σε αρμονία για να μην χρειάζονται οι χρήστες να καταναλώνουνε όλα τους τα megabyte τους για να σας επισκεφτούν αλλά ούτε να χρειάζεται να περιμένουν μέχρι να φορτώσει

Σχεδίαση για όλες τις συσκευές

Σελίδες προσαρμοσμένες σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Με δυνατότητα προβολής διαφορετικού περιεχομένου ανά οθόνη ή συσκευή. Δώστε στην ιστοσελίδα σας μια ζωντανή, φρέσκια εικόνα και στον χρήστη μια διαδραστική εμπειρία που θα κάνει την πλοήγηση του μια όμορφη εμπειρία.

Αξιοποιήστε στο μέγιστο της δυνατότητες της κάθε συσκευής, όπως το GPS και την δυνατότητα κλήσης αν μιλάμε για κινητό και συνδυάστε τις με εικόνες και κείμενα προσαρμοσμένα στα μέτρα του χρήστη. Δώστε στους επισκέπτες σας μια όμορφη και γεμάτη δυνατότητα πλοήγηση.

Όσο για τις μεγάλες οθόνες των υπολογιστών μην σας απασχολεί. Εμείς θα φροντίσουμε ώστε η εικόνα και τα κείμενα να είναι διαφορετικά με πιο πλούσιο περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά.

Ιστοσελίδες, στα μέτρα σας

Επιλέξτε εσείς πως θέλετε να μοιάζει η σελίδα σας και οι προγραμματιστές μας θα κάνουν το όνειρο σας πραγματικότητα.

Εύκολα και με φαντασία δημιουργούμε αυτό που εσείς θέλετε και σας το παρουσιάζουμε σε όλη την εξέλιξη του. Σελίδες βασισμένες σε πλατφόρμες εύκολες στην διαχείριση από τον χρήστη για να είστε ανεξάρτητοι και να μπορείτε να ενημερώνετε γρήγορα και εύκολα την ιστοσελίδα σας χωρίς την ανάγκη τεχνικού. Με δυνατότητες που συναρπάζουν και που ενημερώνονται συνεχώς.

Πως θα ήταν δυνατόν μια ιστοσελίδα να είναι επαρκής χωρίς το κατάλληλο SEO. Το search engine optimization ή στα ελληνικά βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης, είναι υπεύθυνο για την θέση σας στις μηχανές αναζήτηση όπως η google και η bing. Εμείς φροντίζουμε για την σωστή δομή του site σας ώστε να παρέχει το καλύτερο δυνατόν SEO και να είναι εύκολο στις μηχανές αυτές η σωστή αποκωδικοποίηση της ιστοσελίδας σας.

Δημιουργήστε όσα emails θέλετε με το δικό σας domain δηλαδή με την κατάληξη της ιστοσελίδας σας π.χ. (myname@mydomain.gr). Προσφέρετε το κύρος και την ομορφιά που αξίζει στην επιχείρηση σας. Ακόμα σας παρέχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσετε εικονικές κάρτες για εσάς και το προσωπικό της επιχείρησης σας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε qr code και emails.