Διαφημίστε την επιχείρηση σας

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ZOOTTLE

Facebook Check-in

Αφήστε κριτική στο Booking

Μείνετε σε επαφή με τους πελάτες σας

Οι πελάτες σας συνδέονται στο ίντερνετ μέσω του λογαριασμού τους στο Facebook και ενημερώνουν τους φίλους τους για την τοποθεσία τους.

Η εφαρμογή ζητάει από τους πελάτες σας να αφήσουν μια καλή κριτική για το κατάστημα σας στο Booking και σας ενημερώνει άμεσα.

Συλλέξτε πληροφορίες για τους πελάτες σας όπως email και Social λογαριασμούς και στην συνέχεια αξιοποιήστε τις για να επικοινωνείτε μαζί του σε προσωπικά.

Τι είναι το Facebook Check-in;

Το Facebook check-in είναι ένας έξυπνος τρόπος να ενημερώνει ο κάθε πελάτης σας που επιχειρεί να συνδεθεί στο ίντερνετ, τους φίλους του στο Facebook που βρίσκεται.

Πόσες φορές θέλατε να πάτε μια βόλτα και ο φίλος σας ή η παρέα σας δεν μπορούσε να έρθει μαζί σας και δεν ξέρατε που να πάτε να διασκεδάσετε; Ψάχνατε να βρείτε που θα μπορούσε να συχνάζει ένας γνωστός, ή ένα άτομο που σας ενδιαφέρει ακόμα και ένας φίλος που έχετε να δείτε πολύ καιρό και επισκέφτηκε ξαφνικά την πόλη σας;

Ο τρόπος που δουλεύει το Facebook check-in λειτουργεί σε ακριβώς αυτήν την ανάγκη που έχουμε όλοι να διασκεδάζουμε με ανθρώπους που επιθυμούμε χωρίς να χρειάζεται να συνεννοηθούμε μαζί τους γιατί γνωρίζουμε που ακριβώς βρίσκονται.

Πως βοηθάει αυτό την επιχείρηση μου;

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρει η υπηρεσία είναι ότι διαφημίζει άμεσα την επιχείρηση σας στον τοίχο του Facebook του κάθε πελάτη σας ξεχωριστά, με αποτέλεσμα η προβολή του καταστήματός σας να πολλαπλασιάζεται ανάλογα με τα άτομα που εισέρχονται στο δίκτυο σας. Αυτό δίνει το ερέθισμα σε όσους έχουν την διάθεση να διασκεδάσουν με τα άτομα που βρίσκονται ήδη στο κατάστημα σας και να σας αποφέρει άμεσα κέρδη από τον κόσμο που θα προσελκύσει.

Η διαδραστικότητα και το marketing με τους πελάτες σας έχεις μόλις ξεκινήσει. Κάθε φορά που κάποιος χρήστης συνδέεται στο διαδίκτυο από το κατάστημα σας, αποδέχεται να σας δώσει κάποια στοιχεία που έχει ήδη κοινοποιήσει στο Facebook όπως: το email του, το όνομα του, την ημερομηνία γέννησης του, τα ενδιαφέροντα του, τον τόπο καταγωγής του και διαμονής του και πολλά άλλα.

Οι πληροφορίες που θα συλλέξετε είναι ότι χρειάζεστε για να ξεκινήσετε email marketing και social marketing. Κρατήστε επαφές με τους πελάτες σας και ενημερώστε τους για προσφορές, στείλτε τους ευχές για τα γενέθλια τους και κάντε τους ενημερωτικές προσφορές ώστε να δώσετε μια πιο ζεστή και φιλική προς τον πελάτη εικόνα του καταστήματος σας.

Ακόμα αν έχετε πελάτες από το εξωτερικό μπορείτε να κρατήσετε ζεστές τις αναμνήσεις τους μέσα από το Facebook και δώστε τους την ευκαιρία να γράψουν καλές κριτικές στο booking.com μέσα από το Facebook check-in.

Τέλος όλες αυτές οι πληροφορίες που συλλέξατε, θα σας βοηθήσουν να στοχεύσετε καλύτερα στο κοινό σας και να ανακαλύψετε το πλεονεκτήματα αλλά και τις αδυναμίες της επιχείρησης σας και να γίνεται πιο ανταγωνιστικοί και με περισσότερες υπηρεσίες βάση των πελατών σας.

Τι εξοπλισμό χρειάζομαι για την υπηρεσία αυτή;

Η υπηρεσία αυτή είναι συνδρομητική και ο βασικός εξοπλισμός παρέχετε δωρεάν για όσο καιρό αυτή είναι ενεργή. Μπορεί να συνδεθεί στο υπάρχον δίκτυο της επιχείρησης σας ή να αντικαταστήσει αυτό ως router με κεραία wifi. Αν η χωροταξία του καταστήματος σας δεν επιτρέπει την σωστή λειτουργία και την ομοιόμορφη κατανομή του σήματος, εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρίας μας είναι εδώ για να σας δώσουν την σωστή λύση. Με την εγκατάσταση των σωστών μηχανημάτων και την σωστής θέσης των συσκευών μπορούμε να καλύψουμε οποιαδήποτε ανάγκη όπως παραλίες, ξενοδοχείο, πολυώροφες καφετέριες ακόμα και χώρους με φυσικά εμπόδια όπως πέτρα και σίδερο.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία;

Υπάρχουν αρκετές επιλογές και πρόσθετες επιλογές προσαρμοσμένες σε κάθε ανάγκη.

Η χρέωση για τα ξενοδοχεία είναι σταθερή και εξαρτάται από τον αριθμό των δωματίων που προσφέρει.

Η χρέωση για όλες τις άλλες επιχειρήσεις χωρίζεσαι σε πακέτα με δυνατότητα εναλλαγής σε χαμηλότερο ή υψηλότερο πακέτο ανάλογα με την ανάγκη του καταστήματος. Μετριέται με τον αριθμό συνδέσεων όπου κάθε μήνα μηδενίζεται και με το πέρας αυτών ή σύνδεση του κοινού δεν διακόπτεται απλά δεν περνάει την διαδικασία για την κοινοποίηση θέσης στο Facebook.

Το συμβόλαιο έχει διάρκεια 12 μηνών και για τις τουριστικές επιχειρήσεις υπάρχει η δυνατότητα 6 μήνης συνδρομής. Η τιμολόγηση γίνεται μηνιαία και η εξόφληση πρέπει να γίνει μέσα στις 10 πρώτες ημέρες του τρέχοντος μήνα.

Σε όλα τα πακέτα προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων όλου του ποσού για τις πρώτες 30 ημέρες αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.