Προστασία από ιούς

Προστατευθείτε από επιθέσεις ιών σε όλες τις συσκευές σας και προηγηθείτε με απόλυτη ασφάλεια στο διαδίκτυο. Εμπιστευτείτε στους εξειδικευμένους τεχνικούς μας την παραμετροποίηση του δικτύου σας και την διασφαλίστε μια για πάντα το δίκτυο την επιχείρησης σας. Πολλαπλά δίκτυα για να φιλοξενήσουν τους πελάτες σας, τους τομείς της επιχείρησης σας με διαφορετικά δικαιώματα και ταχύτητες και με τα κατάλληλα φίλτρα για να μην υπάρξουν ποτέ δυσάρεστες εκπλήξεις.

Σε συνδυασμό με το κατάλληλο πρόγραμμα antivirus θωρακίστε της συσκευές σας για ασφαλές τραπεζικές συναλλαγές και μεταφορές αρχείων της επιχείρησης σας. Με ειδικές εφαρμογές που απευθύνονται τόσο σε δημόσια πρόσωπα όσο σε μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις για την κεντρική διαχείριση των συσκευών σας και παρακολούθηση της κατάστασης τους.

Προσφέρουμε εφαρμογές για την αποτροπή αντιγραφής, μεταφοράς και διαγραφής των αρχείων σας στους υπολογιστές σας για τα ιδιαίτερα ευαίσθητα αρχεία της επιχείρηση σας. Ιδανική λύση για δικηγορικά γραφεία, λογιστήρια και χώρους που μπορεί να υπάρχει ιδιαίτερος κίνδυνος για υποκλοπή δεδομένων.

Αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας;

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για την διασφάλιση των δεδομένων σας γιατί ακόμα και στην ολοκληρωτική καταστροφή ή απώλεια του υπολογιστή σας αυτός είναι ο μόνος τρόπος να μην χάσετε τα αρχεία σας.

Οι πιο 3 δημοφιλέστεροι τρόποι για backup είναι οι εξής:

  • Αντίγραφο εντός του υπολογιστή είτε σε άλλο φάκελο είτε σε άλλο δίσκο συνδεδεμένο απευθείας σε αυτόν όπως usb ή εσωτερικά.
  • Αντίγραφο σε κάποια δικτυακή συσκευή NAS (Network Attached Storage) που μπορεί να βρίσκεται είτε εντός τοπικού δικτύου είτε οπουδήποτε εκτός του κτηρίου και συνδεδεμένο με το διαδίκτυο.
  • Αντίγραφό σε κάποια υπηρεσία όπως iCloud, Google Drive, Dropbox όπου τα δεδομένα σας βρίσκονται στο ίντερνετ.

Υπάρχουν πολύ ακόμα τρόποι για να την σωστή διασφάλιση των δεδομένων σας και είμαστε εμείς εδώ για να επιλέξουμε τον καλύτερο σύμφωνα με τις ανάγκες σας και εξασφαλίσουμε την απρόσκοπτή λειτουργία του.

Με προηγμένα συστήματα και εξελιγμένους αυτοματισμούς μπορούμε να σας προσφέρουμε ασφαλή πρόσβαση από παντού και από όλες τις συσκευές σας στα αρχεία σας. Συγχρονισμό των δεδομένων σας μεταξύ των υπολογιστών, κινητών, server και πολλών ακόμα συσκευών. Έτσι όταν αρχίζετε μια εργασία σε μια συσκευή μπορείτε να την ολοκληρώσετε σε μια άλλη.

Ακόμα προσφέρουμε και την δυνατότητα του versioning όπου προσφέρει την δυνατότητα να επαναφέρετε μια έκδοση των αρχείων σας σε κάποια προηγούμενη του έκδοση. Για παράδειγμα αν έχετε ένα word και του κάνετε κάποια αλλαγή και το αποθηκεύσετε μπορείτε να επαναφέρετε στην προηγούμενη του κατάσταση.